Home » Berichten uit de groepen » Groep 1/2 Blauw

nieuws uit groep 1/2 blauw

20-04-2018

We werken over sprookjes en dat is een gezellig en soms best spannend thema. Sprookjes zijn altijd leuk om te vertellen en soms voor te lezen. De werkjes die we maken zijn strikt geheim, dus daar zeg ik niets over. Voor de Koningsspelen zijn we nog een liedje met dansje aan het oefenen. De volgende week hebben we maar vier dagen school omdat het dan vrijdag de echte Koningsdag is.

13-04-2018

We werken over sprookjes en dat is een thema waarmee je veel leuke dingen kunt doen. In ieder geval eens verhalen vertellen i.p.v. voorlezen. Weer eens wat anders en de kinderen leven dan enorm mee. Ook de ateliers doen we over sprookjes. De eerste is geweest en was erg leuk. In elke groep gaat het atelier over een ander sprookje. In onze groep gaat het over "De prinses op de erwt." Prachtige kunstwerken van de prinses op enorm veel matrassen in bed. Er zijn kastelen gebouwd , poppenkast sprookjes gespeeld en verschillende leuke sprookjes spelletjes gedaan.