Home » Berichten uit de groepen » Groep 1/2 Geel

nieuws uit groep 1/2 Geel

13-07-2018

Het thema van deze laatste periode is ‘Op reis’. We leren van alles rondom reizen en op vakantie gaan. In de huishoek hebben we een reisbureau gemaakt.

Vorige week heeft juf Nafiye afscheid genomen. Het afgelopen jaar heeft ze stage gelopen bij ons in de klas. Sinds kort hebben we er een nieuw meisje bij. Haar naam is Lua. Welkom in onze klas! Nog een weekje en dan hebben we zomervakantie. Na de vakantie gaan de groep 2 kinderen naar groep 3. We wensen hen veel succes! Graag willen we nog alle ouders die ons het afgelopen jaar hebben geholpen bedanken voor hun inzet.  Fijne vakantie iedereen!

01-06-2018

We zijn bezig met het thema ‘Dit ben ik’. Alle kinderen hebben een ‘Dit ben ik en mijn familie’ boekje gemaakt. Thuis mogen ze deze afmaken. We hebben het gehad over beroepen. Wat wil je later worden? De kinderen hebben hun favoriete beroep van papier gevouwen. Er zaten veel politieagenten, danseressen en voetballers tussen.

De komende 3 weken krijgen de kinderen op vrijdag judoles van een echte judoleraar.