Home » Berichten uit de groepen » Groep 1/2 Groen

nieuws uit groep 1/2 groeN

13-07-2018

Het eind van het jaar is in zicht. We zingen liedjes over de vakantie en praten over op reis gaan met het vliegtuig, de trein, de bus en de auto. Ook zijn we lekker aan het schoonmaken. Ouders, denken jullie er aan om alle spelletjes weer schoon en droog mee te geven naar school voor de zomervakantie? Woensdag  18 juli is de langverwachte speelgoeddag. Ieder kind mag speelgoed meenemen. Liever geen vechtspeelgoed of spelletjes met kleine onderdelen.

Bobbie gaat in de zomervakantie verhuizen en gaat na de vakantie naar een andere school. We gaan haar erg missen. Juf Priscilla is donderdag voor het laatst bij ons op school. We vonden het heel fijn dat ze bij ons in de klas stage liep en daarna zelfs een aantal weken bij ons op school kwam werken en we gaan haar zeker missen. Donderdag zwaaien we niet alleen Bobbie en juf Priscilla uit maar ook alle kinderen die naar groep 3 gaan. Louke, Fien, Sanne, Ilias, Kate, Serinda en Dilay: we wensen jullie veel plezier in groep 3. Komen jullie af en toe nog even gedag zeggen?

Fijne zomervakantie allemaal!

Juf Marian en juf Alida

15-06-2018

We zijn begonnen met het thema ‘AU’. De moeder van Serinda heeft wat verteld over haar werk in het ziekenhuis. Wat interessant allemaal! Onze huishoek is veranderd in een praktijk van de dierenarts. Iedere dag worden alle knuffels even gecontroleerd en zo nodig krijgen ze een infuus, spuitje of pleister.

Maandag gaan we afscheid nemen van meester Tjalling, zijn stageperiode is voorbij. Juf Priscilla is ook klaar met haar stage, maar blijft nog wel bij ons op school werken tot de zomervakantie.

Vandaag hadden we de 3e judoles. Donderdag 21 juni is de laatste judoles en dan zijn ouders welkom om 10.45 in de speelzaal.

Onze voorbereidingen voor het WvO-theater zijn ook in volle gang. Aanstaande dinsdag is het zover!

Tot slot nog een leuk rijmpje:

Stamp 1 keer op de grond

Draai 2 keer in het rond

Sis 3 keer met je mond

Bijt 4 keer met je tanden

Klap 5 keer in je handen

Tik 6 keer op je benen

Pak 7 keer je tenen

Waar zijn we nu gebleven?

We waren al bij 7

En als je even wacht