nieuws uit groep 4

13-04-2018

We zijn met de groepen 4 tot en met 8 gestart met de ateliers. Dit keer hebben de groep 8 leerlingen de ateliers bedacht en voorbereid en assisteren de leerkrachten. En wat hebben ze het goed gedaan zo de eerste keer. Er werd druk geknutseld, getekend, geschilderd, gedanst, snoephuisjes gemaakt en nog veel meer. Wat leuk om de kinderen zo enthousiast te zien en ook leuk om de groep 8 leerlingen zo te zien in hun rol als 'juf/meester', dat doen ze heel serieus. Volgende week starten we in groep 4 weer met de muzieklessen. De kinderen kijken hier weer erg naar uit. Helaas moeten we juf Madelon nog steeds missen. We denken aan haar en wensen haar veel beterschap.
Groetjes van juf Carina, juf Madelon en juf Mirelle

27-03-2018

Vandaag hebben de kinderen van groep 4 een stencil meegekregen met daarop de uitleg en de datum voor hun boekbespreking. Dit vinden ze best spannend, maar het gaat helemaal goed komen hoor. Juf Madelon moeten we helaas nog even missen. Zij heeft nog veel pijn in haar nek. We wensen haar veel beterschap. We ronden langzaam het religieproject af en wat hebben de kinderen veel geleerd over het hindoeïsme, het boeddhisme, de islam, het jodendom en het christendom. Morgen gaan we gezellig met elkaar ontbijten in de klas voor Pasen. Wat zal dat smullen worden! Donderdag gaan de juffen en meesters een dagje in de schoolbanken om te leren. De kinderen zijn dan vrij en kunnen genieten van een lekker lang weekend. Vrolijk Pasen alvast!

Groetjes van juf Carina, juf Madelon en juf Mirelle