Home » Berichten uit de groepen » Groep 1/2 Groen

nieuws uit groep 1/2 groeN

14-09-2018

Zo de eerste twee weken zitten erop. Het lijken al weer meer dan twee weken, want er is al zo veel gebeurd! Mairon is bij ons in de klas gekomen en Stan en Stacey zijn een wenochtend op school gekomen. We hebben een nieuwe voorleesvrijwilliger: juf Ronnie. Zij komt op maandagochtend groepjes kinderen voorlezen. Juf Bianca is al een keer bij ons in de klas gekomen om te knutselen (zij komt nog 2x dit najaar) en we hebben zelfs al een brandoefening met de hele school gehad.
Alle kinderen van groep 2 mogen een multomap meenemen naar school. Fijn als dit zo snel mogelijk gebeurt, dan kunnen alle werkbladen erin.

Iedere dag hebben we trouwens een vraag van de dag, zodat we elkaar een beetje beter leren kennen. Bijvoorbeeld “Wie is jouw held?” (waarbij verrassend veel vaders werden genoemd), “Wat wil je later worden?” (de meeste kinderen kozen voor politieagent) en “Wat zou je wel iedere dag willen eten?” Uit die laatste vraag bleek dat we een hele gezonde klas zijn, want een aantal kinderen zou wel iedere dag een appel, mango of een banaan willen eten.

Groeten uit groep groen!