nieuws uit groep 4

14-09-2018

Wij zijn het jaar goed van start gegaan met onze groep 4- leerlingen. Eerst gezellig kennismaken en daarna ook hard aan het werk. Pfoe…wat is het veel allemaal. Hoe zet je nu keurig sommetjes in een schriftje en taallesjes in een taalschrift? Allemaal nieuwe dingen die best moeilijk zijn. Wij kunnen ons ook voorstellen dat de kinderen de eerste weken moe thuis komen door alle nieuwe indrukken.
De nieuwe taal- en spellingmethode is erg leuk. Zo leert Gerrit ons iedere les weer een nieuwe spellingregel. Gerrit is een klein ondeugend monstertje, dat zomaar een plant opeet.
Wij besteden deze week ook nog veel tijd aan groepsvorming. Zo hebben wij met elkaar regels bedacht om het met elkaar gezellig te hebben in de klas.
Al met al een drukke maar vooral gezellige start met groep 4. Wij zijn trots op onze nieuwe kanjers.

Groet en fijne weken,
Juf Carina en juf Mirellle