nieuws uit groep 6

24-05-2019

Beste ouders,

Er gebeurt heel veel de laatste tijd. We rollen van de Rekendag en de Week van het geld in het Corrie ten Boomhuis en de st. Josephkerk.

Dan gaan we ook nog wekelijks naar de schooltuin en het fietsen gaat hartstikke goed.

De kinderen hebben werkstukken gemaakt en nu komen er spreekbeurten bij.

Nu zitten we midden in het duurzaamheidsproject waar we in de middag aan werken. In de ochtend hebben we Citotoetsen. Tenslotte hebben we met Berat ook nog een nieuwe leerling in de klas. Hij heeft het goed naar zijn zin en wordt door de groep prima opgevangen, chapeau!

29-03-2019

Beste ouders,

Juf Elsa is gelukkig weer hersteld van haar operatie!

Er komt een behoorlijk drukke periode aan. Zo start binnenkort het religieproject. We gaan een kerk bezoeken. Zo is de lente begonnen, we gaan de schooltuin bezoeken en we gaan ook nog het Corrie ten Boomhuis bezoeken, onze eigen Anne Frank. Komende maandag staat de presentatie van het werelddrummen op het programma. Uiteraard bent u welkom. Afgelopen week gebeurde er ook al het een en ander, namelijk Tim, de vader van Lieke, gaf een les over geld. Donderdag was het kijkkwartier en hebben we over eten gepraat en ervan geproefd met ‘Ik eet het beter’ en hebben we ook nog bordjes geschilderd voor de schooltuin. Ondertussen wordt er ook nog lesgegeven! Groet Elsa en Dimitri

14-12-2018

Dag allemaal, wat heeft de Sint iedereen weer verwend met leuke gedichten, surprises en cadeaus.

Het was een groot feest met een prachtige intocht. De meester is ook verwend met leuke en lekkere cadeaus op zijn verjaardag. We hebben spelletjes gedaan en het was heel gezellig in de klas.

We zijn in groep 6 ook met iets nieuws begonnen, namelijk hardlopen. Tijdens de les stoppen we kort met taal of rekenen en gaan dan 1 ronde om de school rennen om daarna weer met frisse lucht en een bewogen lijf lekker door te werken. Ook het muziekoptreden was een groot succes, helaas was juf Elsa ziek en afwezig. Toch hebben de kinderen er erg van genoten. Krijgt het spelen een vervolg?