nieuws uit groep 7

16-11-2018

Beste ouders en andere lezers,

Groep 7 is al druk bezig met het schrijven van een spannend, leuk, grappig en ander Sinterklaasverhaal. Sint zit in Spanje peentjes te zweten, het is ook veel te warm met die baard. Hij neemt een heftige beslissing, die baard moet eraf …. Maar hoe gaat dat nu verder?
Het leukste verhaal zal voorgelezen worden aan de Goed Heiligman zelf die – zo hopen wij – op 5 december de school zal bezoeken want ….. WvO got’s talent is ons thema!
We werken hard en dat betekent dat er ook weer een toets aan komt. Op donderdag 22 november zullen we de toets over het thema ‘de Eerste Wereldoorlog’ hebben. Wanneer u inlogt thuis in MOO kunt u samen kijken naar deze lessen! Soms spannend, ontroerend …. Heftig! In de groep wordt goed op elkaar gelet en we helpen elkaar – dat is goed om te delen. We zien uit wat dit schooljaar verder gaat brengen.

Groet uit groep 7 – Meester Richard en juf Jennifer