Home » Peuterspeelzaal / naschoolse opvang

Hero Kindercentra

Peuterspeelzaal Patrimoniumstraat

Peuterspeelzaal Patrimoniumstraat, van Hero Kindercentra is verbonden aan de Willem van Oranjeschool. De peuterspeelzaal is een fijne plek waar kinderen tussen de 2 en 4 jaar zich ontwikkelen om de stap naar de basisschool te maken. De omgang met leeftijdsgenootjes, samen delen, op je beurt wachten, liedjes zingen, puzzelen en knutselen… Kinderen die naar de peuterspeelzaal gaan, hebben daar de rest van hun leven plezier van.

De peuterspeelzaal werkt met het VVE-programma Uk en Puk. Een uitdagend en afwisselend programma voor alle peuters. Maar er is meer: VVE zorgt er voor dat kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken bij hun taal- en sociale ontwikkeling, dat ook krijgen. Leuke, afwisselende thema’s die helemaal passen in de belevingswereld van de peuters laten hen spelenderwijs leren. De peuterspeelzaal is een slimme start!

Peuterspeelzaal Patrimoniumstraat

Adres: Patrimoniumstraat 19a

E-mail: patrimoniumstraatpeuter@herokindercentra.nl

Telefoon: 527 46 60

Meer informatie over de Hero Kindercentra

Website: www.herokindercentra.nl

VVE-coördinator Mirjam Smit, Telnr.: 0235128093 en e-mail: m.smit@herokindercentra.nl

Voor plaatsing en inschrijving: 023-5128090 en plaatsing@herokindercentra.nl

Hero Kindercentra

BSO Patrimoniumstraat

Leerlingen van de Willem van Oranjeschool kunnen voor naschoolse opvang terecht bij Hero Kindercentra. De kinderen worden opgevangen op BSO Patrimoniumstraat 19a. Meer informatie over deze locatie vindt u op www.herokindercentra.nl.

Activiteiten

Na schooltijd lekker genieten op de BSO. Er valt veel te beleven : leuke (sport) activiteiten,

workshops, culturele uitjes en “gewoon” even lekker chillen met vriendjes. In de schoolvakanties

zijn er extra activiteiten en uitstapjes. De vakantieprogramma’s staan dan bol van leuke

activiteiten op het gebied van sport, dans, muziek, cultuur en creativiteit. Ook trekken we er met

de kinderen veel op uit.

Hero Kindercentra werkt nauw samen met basisscholen, sportverenigingen en

organisaties op het gebied van welzijn. Samenwerking heeft als belangrijk voordeel dat wij de

ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen beter kunnen volgen. Ook kunnen we dankzij

die samenwerking een breed activiteitenaanbod organiseren, zoals sportclinics, zwemlessen,

en een breed scala aan workshops.

Kinderinspraak

Op de BSO telt je stem! Via kinderinspraak wordt invulling gegeven aan het activiteitenprogramma.

Openingstijden

Alle BSO locaties van Hero Kindercentra zijn open tot 18.30 uur. In schoolvakanties en op

roostervrije dagen is de opvang open vanaf 08.00 uur.

Tarieven

Voor elk individueel kind wordt op basis van zijn/haar schoolrooster de opvangtijd en het

maandtarief berekend (maatwerk). Daardoor zijn de tarieven scherp. Ook betaalt u geen

inschrijfkosten. Meer informatie vindt u op onze website.

Vragen?

Veel informatie vindt u op www.herokindercentra.nl of bel ons via 023 – 5123920 !