Home » Berichten uit de groepen » Groep 1/2 Blauw

nieuws uit groep 1/2 blauw

02-10-2018

De Kinderboekenweek is al weer voorbij. We hebben vooral veel spelletjes gedaan van de kleuteruniversiteit over de twee vechtende eekhoorntjes. Verder hebben jullie de mooie herfstdozen vast al gezien. Alle kinderen zijn er nu mee bezig, dus we hebben geen dozen meer nodig. Volgende week gaan we naar het museum.

28-09-2018

We zijn op stap geweest naar Elswout . Wat is dat toch een mooi bos! De kinderen waren erg enthousiast over alle paddenstoelen die we tegenkwamen. De paddenstoelen opzoeken op de soortenkaart was ook héél leuk. Het ‘huisje van de heks’ was even spannend maar al gauw grappig. Over de bruggetjes lopen was ook best wel spannend. Alle ouders die gereden hebben en een groepje begeleid; heel hartelijk bedankt! Fijn dat jullie het mogelijk gemaakt hebben. De kinderen hebben er zeker veel van geleerd want niets kan op tegen echte ervaringen.

14-09-2018

De eerste twee weken zitten er al weer op. Wat een leuk groepje is groep blauw!
De informatie-avond op dinsdag vond ik erg gezellig. Er waren 13 ouders dus een goede opkomst. Allemaal bedankt voor jullie komst! Leuk dat de ouders zich ook voor wilden stellen! Daardoor leerden ze elkaar ook beter kennen.
We begonnen met de tekening van je eigen kind zoeken. Veel grappige reacties kwamen daarop.
Het thema is nog een week "Waar is?" en dan gaan we ook de eerste letter leren. De ‘oo’.