nieuws uit groep 3

20-11-2018

Groep 3 in de Sinterklaastijd.
We volgen het Sinterklaas-journaal op de voet en tot nu toe krijgt Tijn B. een rollator op 5 december
en juf Marian een scheerapparaat. Nog veel te doen in het pietenhuis.
Sinds maandag bundelen we onze talenten, die we op 5 december aan Sint en piet laten zien.
Louke en Remaas willen samen toneelspelen,
Danisha gaat misschien filmpje van haar paardrijd-wedstrijd regelen.
Plannen genoeg, we gaan het nog stroomlijnen.
Tussendoor lezen we ook nog, vallen er zomaar kinderen van hun stoel, huh!
Ons hart maakt vaak een sprong van schrik als er iemand onderuit glijdt.
Het zal de Sinterklaas-blues wel zijn.
Tel de pepernoten, die je tijdens het lezen van je boek snoept, dan heb twee vliegen in één klap.

Wat is leren lezen toch leuk! Vooral als je het doet met letterkoekjes die je na het lezen mag opeten.

02-10-2018

Ja beste papa’s en mama’s, de kinderen worden groot! De meeste kinderen gaan het liefst al zelf de klas in en die kus... daar gunnen ze zich ook al geen tijd meer voor. Na de herfstvakantie is het de bedoeling dat alle kinderen zelf de klas in komen en u afscheid neemt op de gang.

Met de kinderen hebben wij afgesproken dat alle lakeien worden ontslagen en zij na de vakantie zelf hun jas uitdoen en ophangen. Ook het tien uurtje gaan zij zelf in de bak doen.

Alle kinderen hebben na de vakantie een schoenendoos nodig.

Een hele fijne herfstvakantie allemaal en tot dinsdag 30 oktober! Marian en Brigitte